Jump to content

Welcome to Autoworld Forum !

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Close
Photo

Bug In Aw Forum


  • Please log in to reply

#1
cbsteh

Posted 25 November 2010 - 03:13 PM

cbsteh

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,531 posts
  • Gender:Male
I noticed that the forum view mode sometimes switches to Outline whenever we search the forum, even if we have set the viewing mode to Standard. This doesn't always occur, but it happened to me a few times when I was searching for key words.

Can someone confirm this and rectify it?

Chris

#2
nofear1979

Posted 29 November 2010 - 04:07 PM

nofear1979

    Hot Rod

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 14,648 posts
  • Gender:Male
QUOTE (cbsteh @ Nov 25 2010, 03:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I noticed that the forum view mode sometimes switches to Outline whenever we search the forum, even if we have set the viewing mode to Standard. This doesn't always occur, but it happened to me a few times when I was searching for key words.

Can someone confirm this and rectify it?

Chris


search from search topic?

so far i have not counter this...
2012 NMT Vice President - nofear1979

Human Resource Solutions
We provide a comprehensive range of Human Resource (HR) management solutions


#3
vr2turbo

Posted 29 November 2010 - 04:50 PM

vr2turbo

    Forum Ninja

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 70,090 posts
  • Gender:Male
QUOTE (nofear1979 @ Nov 29 2010, 04:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
search from search topic?

so far i have not counter this...

Maybe happen in the older topics........due to migration over to new format.....my 2 sens

#4
cbsteh

Posted 29 November 2010 - 04:51 PM

cbsteh

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,531 posts
  • Gender:Male
QUOTE (nofear1979 @ Nov 29 2010, 04:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
search from search topic?

so far i have not counter this...


I am using Google Chrome on Win7. I just tried searching for some topic. The problem only showed up in my second search. For example, I would search for a word, and the forum would display the relevant forum topics. Click on a topic, and everything OK (view mode Standard, as I have set).

Try second search, again a list of topics. Click on a topic, and this time, the view mode is Outline, and it would remain in this mode unless I go to Options and change my view mode back to Standard.

#5
nofear1979

Posted 30 November 2010 - 01:08 PM

nofear1979

    Hot Rod

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 14,648 posts
  • Gender:Male
QUOTE (cbsteh @ Nov 29 2010, 04:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I am using Google Chrome on Win7. I just tried searching for some topic. The problem only showed up in my second search. For example, I would search for a word, and the forum would display the relevant forum topics. Click on a topic, and everything OK (view mode Standard, as I have set).

Try second search, again a list of topics. Click on a topic, and this time, the view mode is Outline, and it would remain in this mode unless I go to Options and change my view mode back to Standard.



i will try that later.. but i dun use google chrome due to some bugs & security issue...
u may try firefox mozila...
2012 NMT Vice President - nofear1979

Human Resource Solutions
We provide a comprehensive range of Human Resource (HR) management solutions


#6
SplitFire

Posted 01 December 2010 - 11:44 AM

SplitFire

    Heart Like a Wheel

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 23,878 posts
QUOTE (nofear1979 @ Nov 29 2010, 04:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
search from search topic?

so far i have not counter this...

Becoz you got use Shieldtox or Ridsect? smile_tongue.gif
Ram me if you can!

SplitFire

#7
tpl

Posted 01 December 2010 - 06:44 PM

tpl

    N20 Soul

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 28,026 posts
i know wat bug.. is called bug SF... its everywhere in AW la...
2012 NMT President

#8
vr2turbo

Posted 02 December 2010 - 09:36 AM

vr2turbo

    Forum Ninja

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 70,090 posts
  • Gender:Male
QUOTE (SplitFire @ Dec 1 2010, 11:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Becoz you got use Shieldtox or Ridsect? smile_tongue.gif

Can keep your Ridsect in End Empty?

#9
cbsteh

Posted 02 December 2010 - 09:46 AM

cbsteh

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,531 posts
  • Gender:Male
Seriously, has anyone tested this problem? I remembered someone posted earlier that he thought AW had changed its viewing format to Outline mode, even though he preferred the good old Standard mode. Perhaps he used the search function, and his viewing mode was changed to Outline mode without him knowing about it.



#10
jackson

Posted 02 December 2010 - 10:11 AM

jackson

    Tokyo Drifter

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,131 posts
i too experience this. i use google chrome too.
It's easy when you know how...