Jump to content

Welcome to Autoworld Forum !

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Close
Photo

stoner,silver2002,subsonique,eg8,khaiq etc


  • Please log in to reply

#11
Silver2002

Posted 23 April 2003 - 05:51 PM

Silver2002

    Veteran

  • Members
  • PipPip
  • 148 posts
brian, bagus la ko open thread baru..!! wa nanti takut kene sound
jerrr..!!!

chuck, haaa.. baru ko ada..!! bleh buat buat sambung lagi meja bagi
panjang cam sambung enjin hahaha..!! survey gunung tu ... wa tak join
beb..!! tu stoner ngan brian laaaa.. .hahaha..!! jangan saman wa nanti
beb..!!!

stoner, aku rasa.. ko tak bosan kot mlm nie.. kalau chuck ada..!! apa
lagaaahhh.. ko bleh la layan konyer bunyi jbl ko tu..!!

sub + eg8, korang turun lagi ke mlm ni..? wa tak sure lagi la.. cam si
chuck tuuu...!!!

#12
subsonique

Posted 23 April 2003 - 05:57 PM

subsonique

    White Lightning

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,424 posts
silverudin, hello pekerja esso. kua kua kua. relax le beng. apa hal malam
ni tak sure ni? boring le lu tak ada. wei, nak tanya satu ni. dah pasang ke
belum? hahahahaha. gua turun malam ni kalau ada bravo gua la.

bayan, cepat le call aku lahanat. kang ti spark tutup kang. burunggggggg.

#13
BlueG

Posted 23 April 2003 - 06:03 PM

BlueG

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,323 posts

Bagus jugak idea si Johanbrian nie ,,, Aku tengok thread orang lain banyak korang dah
sapu ... forum dah tak macam forum lagi dah .... macam tempat chic-chat pulak ... Si
Chips tu tunggu masa nak delete ajer ...

#14
johanbrian

Posted 23 April 2003 - 06:15 PM

johanbrian

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
tak sempat dia nak sound kita dah bukak thread baru. takleh ler nak buat
aper aper! cepat buat hal cepat ler blah.

#15
stoner

Posted 23 April 2003 - 06:22 PM

stoner

    Taxi Driver

  • Members
  • PipPip
  • 360 posts
betul betul... saya sokong tuan pengurusi majlis!!! ;p anytime tu jer
bro...

#16
johanbrian

Posted 23 April 2003 - 06:23 PM

johanbrian

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
tak sempat kot!

#17
johanbrian

Posted 23 April 2003 - 06:46 PM

johanbrian

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
okay gang. i m logging out. ingat, ada paper nak cakap yang bukan2 guna
jer thread ni. see u later at tanjung!

stoner, paperwork untuk survey tu nanti ko dah siap kan ke belum. better
be ready balls! jangan underestimate condition malam nie coz malam nie
sejuk sikit la katakan. baru jer lepas hujan.

#18
eegee

Posted 23 April 2003 - 09:23 PM

eegee

    Tokyo Drifter

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,850 posts
geng!
nok menanyer skek?...kalor adik eegee join korang kek Tanjung mlm Friday
nih siap ngn kehadiran si dian,korang uleh behave tak?kekkekeke...

chucky,
so,seat tuh ko nak x lagik??cheaper thn wat u can get ler...d $$$ u
mentioned is w.out installation ler i reckon...

#19
zaq

Posted 24 April 2003 - 12:38 AM

zaq

    Road Warrior

  • Members
  • PipPip
  • 941 posts
heh...
kat sini pulak korang eh..
waa... canggih gaks org2 tanjung niehh
bz sket ah.. lain kali wa join....

#20
eg8

Posted 24 April 2003 - 01:26 AM

eg8

    Tokyo Drifter

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,259 posts
hehehe korang ni kan tak puas puas kan ? Big Smile

chuck,
make sure u come arr friday ni?

eegee,
adik ko datang ke? Big Smile
dian datang? ahahahahahahahahahahahahaha itu ko kena tanya stoner: stoner
can u pls stand up and show ur handsome face hahahahahaha Big Smile

behave? in what sense? kitorang baik ape.takder kaco orang, mintak digitz
orang bukan macam ada orang tu abang type R (rojak ) pun nak sapu
hahahahahahahaha Big Smile