Jump to content

Welcome to Autoworld Forum !

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Close
Photo

beemerlover is having problem accessing AW server


  • Please log in to reply

#1
ETTi

Posted 07 April 2006 - 05:59 AM

ETTi

    Hot Rod

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 11,163 posts
Hi Admin,

I'm posting this on behalf of beemerlover. He could not access AW server
as his connection was been blocked at AW end, and it seems like it's the
same problem that I had before.



#2
beemerlover

Posted 11 May 2006 - 09:17 AM

beemerlover

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,019 posts
I'm still having problem accessing autoworld from Melbourne since 2
months ago. Currently using TPG.com as internet provider. Please help.

#3
Jaime

Posted 11 May 2006 - 11:58 AM

Jaime

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,750 posts
Hi there,
This could have been that we have tighten the access recently due to the
many cases of mass defacement of Malaysian website. For those who have
this problem, kindly email to me your Internet service provider and the
IP address you are using to access Autoworld website. We will check with
our hosting service provider.
Thanks!



#4
beemerlover

Posted 11 May 2006 - 01:27 PM

beemerlover

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,019 posts
Jamie

Ok, thanks. Will email you.



#5
beemerlover

Posted 11 May 2006 - 01:32 PM

beemerlover

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,019 posts
Jamie

Please check your email, thanks.

#6
beemerlover

Posted 15 May 2006 - 08:29 AM

beemerlover

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,019 posts
Jamie

Still having problem accessing to autoworld.com.my. Please assist, thanks.

#7
beemerlover

Posted 06 June 2006 - 02:12 PM

beemerlover

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,019 posts
Jamie

Still unable to access autoworld. Please help!

#8
Jaime

Posted 07 June 2006 - 09:32 AM

Jaime

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,750 posts
beemerlover, I did not get any email from you. Anyway, pls email me again
your ip, and let me know which service provider you are using to access
internet.

Due to security issues, we have disallow certain IP to access our
website.

Furnish me with the info, and I will check it out again with my hosting
ppl. Thanks.

Jaime.

#9
beemerlover

Posted 07 June 2006 - 12:24 PM

beemerlover

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,019 posts
Jamie

Received your email and replied. Please check your email, thanks.