Jump to content

Welcome to Autoworld Forum !

Sign In or Register to gain full access to our forums. By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Close
Photo

Tanjung USJ9 Stress Reliever!!!


  • Please log in to reply

#1
stoner

Posted 16 April 2003 - 03:47 PM

stoner

    Taxi Driver

  • Members
  • PipPip
  • 360 posts
wei kengkawan semua,
mari lepakz tanjung ari ni ker or friday nih kot sumwhere after graveyard
shift (12am)!!! aku tau eg8 sure set! stress sial aku asyik layan keja
jer! rasa mcm nak muntah!!! geting really damm f**kin annoyed ere @work,
makin melampau lah plak. mcm aku sorang jer buat kerja... gaji camtuh
jer!! lepakz minum tt citer pasai honda lg baguih!? muka aku dah mcm taik
dah nih, anytime bleh blow nih!? anyone in!? xnak mai pun xper... aku pi
lyn sorang diri. just buzz me @0126941489 or go there staright... i`ll b
there beb... nak release stress sket!

cheerz...

stoner wfmsir

#2
eihan

Posted 16 April 2003 - 04:15 PM

eihan

    Tokyo Drifter

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,421 posts
stoner,
aku rasa ko terlampau lama sgt layan forum nih..dah berbuih buih aku
tengok...ahhaha..apa kata ke tanjung..


#3
zaq

Posted 16 April 2003 - 04:23 PM

zaq

    Road Warrior

  • Members
  • PipPip
  • 941 posts
stone! dah bape bulan dah tu?? sape bakal bapak bayi tu?
hahahaaa...
oit.. friday 12pm = opis time.. then nak jumaat..
ko memang tak semayang jumaat ke?
atau mean... 12am kot.. 12 midnight.. tengah malam?
lagi satu..
tanjung tu.. banyak awekss tak? kkekekee..

#4
stoner

Posted 16 April 2003 - 04:47 PM

stoner

    Taxi Driver

  • Members
  • PipPip
  • 360 posts
eihan,
tepat skali bro! asyik virtual jer beb, skali skala must face2face marr!
eihan u alwayz @tanjung rite wif ur babe... ari tuh salah nick la posting,
aku ingat eg8 habaq fisto yg ngan awek dier ari tuh, abg eihan rupa nyer!
2much stress @work la bruder... just talkin bout honda makes my mind at
ease... plus minus la stress aku gakz! :p will c u if ur there man...

zaq,
ko nie aweqz jer beb, tak kan air dah naik kot!? lama sgt dah single nih,
apa lagi mingle lar! aweqz memang byk but aku bukan kaki pompuan dah,
retired buaya! :p hehehe... cuci mata bleh lar... meh ahh kalu senang.
nasib baik hang sound aku time, sori beb aku dah edit balik dah time dier,
12am la bang midnight run la bro! :) buzz aku kalu hang nak mai k... bleh
test 100m ngan 1.7 ko tuh! dah ketuk blum keta koa beb? mcm tau tau jer
aku xgi friday prayerz ehh!

cheerz...

stoner wfmsir

#5
subsonique

Posted 16 April 2003 - 05:10 PM

subsonique

    White Lightning

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,424 posts
stoner babe, gua tak sure la ini malam. gua ada banyak kerja babe. esok
cuti punya hal la kan. tapi tak apa, maybe this weekend ke? aku memang
selalu kat office la beng. masa gathering tu saturday, so aku boleh le
kejap ke sana, lepas tu pun, kat office. habis tu nak ambik dc2 la kan?
hehe. gua baru dapat message lu, nanti gua call la. sekarang ni tak dapat
la, tak settle bil lagi. bila settle terus aku call kau dengan awek kau
sekali. ok tak?

zaq, kau ni asyik tanya pasal tanjung, tanya ada awek ke tak? apa nak jadi
ni? cari aku satu. hehe.

#6
zaq

Posted 17 April 2003 - 09:01 AM

zaq

    Road Warrior

  • Members
  • PipPip
  • 941 posts
sub,
eh.. tanya jeee... tak bleh ke sub??
aku ingat.. ermm nak jadi alim sikit la.. heh
eh eh.. bukannya ke ko dah booked dr gigi tu?
aku tak kacau yang tu ah.. bagi ko.. heh.. orait dak?
tapi kalo dia kacau aku.. tak aci la..

#7
stoner

Posted 17 April 2003 - 09:27 AM

stoner

    Taxi Driver

  • Members
  • PipPip
  • 360 posts
eg8 & silver,
sorie pasai smalam geng... terjebak la kat kj! :p hehehe... stress
reliever no.1 dah masyuk :) friday wa promise wa mai k.... eg8 sure beng
ngan aku :p hehehe... dier dah biasa dah tul dak!? silverl... gazeboo yg
tpt ravi br tuh ehh kat shell 15 kan, right after s.parade kan!? mesti
aweqz byk kat situ ehhh... sorie bro, memang betul betul terjebak la.....
hahaha... friday kita repeat balik k geng...

sub & zaq,
dua dua nih aku cop maximum playa k... hehehe alim konon zaq... memang
betul pun sub dah mark dr.gigi eg6 tuh... dier dah booking dah awai awai,
tunggu dier grad jer beb pas2 terus masuk meminang! sub u checked out or
not 5550 nyer link yg ader gambo kiter semua!?

cheerz...

stoner wfmsir

#8
eg8

Posted 17 April 2003 - 10:53 AM

eg8

    Tokyo Drifter

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,259 posts
hoih stoner,
apa la gua tunggu lu la. :P

zaq,
nak tgk AWEQ ramai gie GAJEBO. hahahahaha nanti lu tenung perati sampai
juling.

weh stoner,
layan shisha jom.gua lama tak pekena shisha. umah gua ada satu set
hahahaha jgn marah.Made in Iran.

#9
stoner

Posted 17 April 2003 - 01:50 PM

stoner

    Taxi Driver

  • Members
  • PipPip
  • 360 posts
eg8,
sorie la bro... cam biasa la wa... TERJEBAKZ!! :p shisha!? hmm.. never
tried it b4 tp nak lyn no hal, kat ner rumah lu ke rumah wa ka... no
problemo bro!!! kasi soundin venue n time k!!! dier nyer tembakau ader
dak? aku ader lar tp xkut tembakau lain lakz :p heheheh... melayang plak
ko... :P

cheerz...

stoner wfmsir

#10
johanbrian

Posted 17 April 2003 - 09:15 PM

johanbrian

    Fast & Furious

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
layan tembakau cap nenas mesti best nye! datuk aku dulu layan mashuuk je!